320 420 768 960 1140

Marketing & Strategie

Marketing & Strategie is voor ons de verzamelnaam van goed kijken en luisteren naar zowel de markt als de opdrachtgever in combinatie met de technische mogelijkheden en de trends in de wereld van design. XD designers omarmt deze werkwijze en staat niet alleen voor eigentijdse vormgeving met technische kennis als ijkpunt, maar ook voor een meer dan grote belangstelling in de producten van onze opdrachtgevers in een steeds sneller veranderende markt.

Een dergelijke mentaliteit is nodig om opdrachtgevers echt datgene te kunnen bieden wat ze nodig hebben. Verder kijken dan datgene wat zij aan ons vragen en denken nodig te hebben. Daar ligt de meerwaarde van een ontwerpbureau dat haar disciplines dynamisch toepast.

Meer dan één discipline

Alleen kennis op het gebied van vormgeving, marketing of techniek is niet meer voldoende. Het is zaak met al deze disciplines op hetzelfde moment dynamisch om te gaan. Wij hebben mensen in dienst die daarom ook meer dan één discipline beheersen. Een beter product, een snellere doorlooptijd en vaker innoveren zijn de resultaten waarvan wij en onze opdrachtgevers de vruchten plukken! Vaak kunnen we meer met minder mensen.

Vraag vanuit de markt

Soms lijkt het werkterrein zo eenvoudig, maar niets is minder waar! De ontwikkeltrajecten zijn de afgelopen jaren meer in elkaar geschoven, deels door de snelheid van de technische ontwikkelingen, maar ook door de vraag vanuit de markt die kortere trajecten en betere kwaliteit tegen een lagere kostprijs verwacht.

Daar kun je je tegen verzetten, maar wij hebben juist als motto om al deze aspecten te gebruiken om toch nog steeds het beste product te leveren en mee te groeien met de randvoorwaarden van deze tijd.      

Voor een opdrachtgever is het daarom soms moeilijk om de werkzaamheden te overzien en zo verschillende aanbieders met elkaar te kunnen vergelijken. 

Er zijn in Nederland veel goede ontwerpbureau's waar u terecht kunt. Wij hopen echter dat onze aanpak u aanspeekt en nieuwsgierig maakt om met ons een afspraak te maken...