320 420 768 960 1140
  • Design Studio
    Een kijkje in onze keuken

Over ons

XD designers biedt oplossingen in vormgeving, zowel ruimtelijk, grafisch als voor het web. Ons multidisciplinair ontwerpbureau is kleinschalig, opgericht in 1998 en gevestigd in Delft en Groningen.

Internet en grafisch design

Wij verzorgen het ontwerp van visuele identiteiten en ontwikkelen effectieve communicatiemiddelen voor online en print toepassingen. Eenvoud, een doordachte werkwijze en oog voor detail zijn onze kernwaarden. Luisteren naar de klant is daarbij altijd het uitgangspunt.

Vormgeving én techniek, een sterke combinatie

Het uitgebreid volgen en toepassen van ontwikkelingen in techniek vormen de basis voor onze online toepassingen en interaction design. Wij richten ons daarom niet alleen op vormgeving, stijl en creativiteit, maar slaan juist een brug door ook de technische functionaliteit in-house te ontwikkelen. Het bundelen van onze disciplines zorgt er voor dat zowel ontwerp als technologie elkaar versterken. Ons werk is daarmee vernieuwend en modulair om onze klanten zo het beste resultaat te kunnen bieden. Soms betekent dit dat de oplossing ook echt helemaal custom-made is.

Veelzijdig enthousiast team

Ons team van ontwerpers is compact en bestaat uit grafisch ontwerpers, interaction designers en programmeurs. Het projectmanagement wordt deels gedaan door de beide partners van ons bureau, om zo een nauw contact te behouden met de klant en het team, om zo onze kernwaarden te bewaken. Als één team werken wij met enthousiasme in verschillende disciplines voor onze klanten.

Werkwijze met flexibele aanpak

In overleg met de klant wordt het project ingedeeld om zo efficiënt tot het gewenste resultaat te komen. Elk project is anders en vraagt zijn eigen unieke aanpak. Wij zijn flexibel en kunnen creatief en zorgvuldig omgaan met de eisen en wensen van de klant.

Grote én kleine klanten

Wij werken voor een brede range aan opdrachtgevers: van lokaal tot (inter)nationaal bekend.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over XD designers en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons en kom langs voor een nadere kennismaking.