320 420 768 960 1140

Bosman & Vos

Bosman & Vos is een middelgroot organisatieadviesbureau. Bosman & Vos helpt organisaties om inspirerend te zijn. Zij doen dat met "gevoel voor mensen en verstand van organisaties", dat is hun motto. Dit drukt goed uit met welk soort vragen zij graag met u samenwerken.

Bosman & Vos heeft ons gevraagd om de bestaande website met het reeds bestaande design toegankelijker te maken, voor zowel de gebruikers als de medewerkers van Bosman & Vos en te voorzien van meer en beter te onderhouden functionaliteiten.

Website

Als eerste hebben wij op basis van de bestaande vormgeving en een inventarisatie bij onze opdrachtgever een goed doordacht interaction design neergelegd en daarna de extra functionaliteiten in kaart gebracht. De koppeling van het systeem aan een eenvoudig, volwassen en flexibel Content Management Systeem was echter wel een eerste voorwaarde. Het Silverstripe Content Management Systeem bleek voor onze opdrachtgever uitermate geschikt, ook omdat we in staat waren diverse webservices makkelijker te koppelen via dit CMS. 

Webservices

Bosman & Vos maakt gebruik van de diensten van 'Connexys' en 'In Goede Banen' om hun vacatures te verspreiden. Voor de website hebben wij deze diensten volledig geïntegreerd, zodat Bosman & Vos de bestaande lijnen van communicatie kan doorzetten in de website. Om hier niet volledig van afhankelijk te zijn hebben we extra functionaliteiten ontwikkeld binnen de website die de webservices complimenteren.

Homepage

Vacature systeem