320 420 768 960 1140

Rutec Group

Rutec Enigeering BV is een productiebedrijf dat verder gaat dan alleen het ontwerpen van machines en producten. De belangen van onze klanten stellen wij boven onze eigen belangen. Deze filosofie heeft maar één doel: we willen een relatie zijn waarop u volledig vertrouwt. Rutec Engineering BV heeft al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke machines en toegangstechnieken, niet alleen in de industrie maar ook in de tuinbouw.

Via Oké Result zijn wij in contact gekomen met Rutec. De vraag was of we Rutec in zijn geheel naar een hoger plan konden tillen: De technisch hoogwaardige producten ook als zodanig overbrengen. Om dit te bereiken hebben we de complete huisstijl op de schop genomen en is een compleet nieuwe website ontworpen en gebouwd.

Logo en huisstijl items

Om Rutec beter te kunnen positioneren is het bedrijf ook visueel opgesplitst in 4 aparte werkmaatschappijen, iedere groep in een eigen bijpassende kleur. Er wordt vanuit de Rutec Group gecommuniceerd, waarbij de 4 werkmaatschappijen wel meteen zichtbaar zijn. Het redesign van het logo is in grote lijnen gebaseerd op het oude logo om de herkenbaarheid toch enigszins intact te laten.

Website

In principe zijn er 5 websites gebouwd. De overkoepelende website vertegenwoordigt de Rutec Group, de werkmaatschappijen hebben allen dezelfde opbouw, alleen verschillen de logo's en content.

Het onderdeel 'Nieuws' is overkoepelend helder opgelost, door de berichten de kleur van de werkmaatschappij te geven. Na het maken van een keuze wordt het nieuwsbericht geopend in de bijbehorende werkmaatschappij.

De website is gekoppeld aan het Silverstripe Content Management Systeem.

 

Logo: Kleur opties

Home

Portfolio

Special Products