320 420 768 960 1140

Landgoud

Landgoud is een Biologisch landbouwbedrijf gelegen in Noord Groningen. Met zorg en aandacht verbouwen zij diverse gewassen, waaronder de witte aalbes, appels, bieslook, baktarwe en spelt. Een logisch gevolg van met name de fruitteelt is de productie van heerlijke appelsap, wijn en bessensap.

Voor het in het Noord Groningse Kloosterburen gelegen akkerbouwbedrijf Landgoud ontwikkelden wij een passende, chique uitstraling. Landgoud is met de door ons verzorgde fotografie ook te vinden in diverse culinaire magazines, zoals o.a. 'Delicious' en 'Smaakmakend'.

Huisstijl en verpakkingsconcept

Een uitgebreide lijn van productverpakkingen voor o.a. Blanka Wijnen, Bessensappen en -siropen en Speltmeel is voor Landgoud speciaal ontwikkeld. Doel is steeds geweest om bij iedere productuiting Landgoud op een hippe manier in de Biologische markt te zetten met een helder concept en een verzorgd design.

Website

Vanuit de gerealiseerde productuitingen is door ons ook een bijpassende website ontwikkeld, die een kijkje in de keuken van Landgoud biedt en informatie geeft over het bedrijf, het Groninger landschap en de seizoenen.

Fotografie

Alle fotografie van Landgoud wordt exclusief door Remy Vaartjes van XD designers uitgevoerd. Landgoud staat regelmatig met mooie beelden in diversen landelijke magazines.

Internet site

Label design Blanka wijnen

Packaging design

Honing labels

Fotografie