320 420 768 960 1140

Bureau Karin de Lange

Een tekstschrijfbureau anno nu is breed georiënteerd, ruim inzetbaar én een tikkeltje eigenwijs. Juist met die karaktereigenschappen onderscheiden we ons: een pièce de résistance dat pronkt in uw etalage.

Bij de ontwikkeling van deze website was het uitgangspunt om een afwijkende interface te maken die er verrassend en aantrekkelijk uit moest zien, maar ook 'responsive' zou zijn. Het karakter van dit tekstschrijfbureau diende duidelijk herkenbaar te zijn.

Technische uitdagingen

Tijdens het scrollen op de pagina's vloeien headerafbeeldingen subtiel in elkaar over en wisselen de teksten, zonder dat je daar als gebruiker echt erg in hebt. Voor smartphones en tablets (ook iPad en iPhone) hebben we het net iets anders opgelost en zijn we de pagina's gaan stapelen. Daarnaast lag de uitdaging ook in het combineren van tegelijkertijd verticaal en horizontaal scrollen, hetgeen goed te zien is bij het onderdeel 'projecten'.

Daarnaast worden de diverse verschijningsvormen aangestuurd vanuit één Content Management Systeem, Silverstripe Framework en Content Management Systeem.